Η Royal Canin αναδεικνύεται ως η απόλυτη επιλογή στη διατροφή κατοικίδιων, αναγνωρίζοντας πως κάθε ζώο έχει μοναδικές διατροφικές ανάγκες. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ειδικές συνθέσεις που καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες σε φυσικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, φυτικές ίνες, πρεβιοτικά και μέταλλα που είναι ουσιαστικά για την εξατομικευμένη υγεία κάθε κατοικίδιου.

Επιπλέον, η Royal Canin επιδεικνύει την αφοσίωσή της στη δημιουργία στοχευμένων διατροφικών λύσεων με τις φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για συγκεκριμένες φυλές.

Η προσέγγιση της Royal Canin στη διατροφή υπερβαίνει τις βασικές ανάγκες, τρέφοντας το φυσικό δυναμικό των κατοικίδιων. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα μοναδικά φυσιολογικά χαρακτηριστικά των φυλών, εμπλουτίζοντας τις δίαιτες με επιλεγμένες πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά για την υποστήριξη των εξαιρετικών τους ικανοτήτων.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλά κατοικίδια σχετικά με το σχήμα των σαγονιών τους και τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της τροφής, η Royal Canin προσαρμόζει όχι μόνο το διατροφικό περιεχόμενο αλλά και το σχήμα και τη δομή κάθε κροκέτας. Αυτός ο προσεκτικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι κάθε κατοικίδιο μπορεί να απολαμβάνει τα γεύματά του και να απορροφά τα θρεπτικά στοιχεία αποτελεσματικά.

Κατανοώντας ότι οι υγειονομικές ανάγκες των γατών και των σκύλων μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το μέγεθος, τη φυλή ή τον τρόπο ζωής, η Royal Canin προσφέρει μια σειρά από διατροφικές λύσεις. Αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι κάθε κατοικίδιο μπορεί να επιτύχει την καλύτερη δυνατή υγεία, αντανακλώντας την αποστολή της Royal Canin να παρέχει ακριβή και αποτελεσματική διατροφή για όλα τα κατοικίδια.

Βλέπετε 1–18 από 88 αποτελέσματα

Εμφάνιση 9 12 18 24
-20%
3KG

Royal Canin Mini Dental Care

32,40
Oral hygiene plays an important part in the overall health of your dog. That’s why a diet that contains nutrients

Royal Canin Mini Coat Care

32,40
Complete feed for dogs – For adult and mature small breed dogs (from 1 to 10 kg) – Over 10
-20%
195g

Royal Canin Dog Wet Food Starter Mother & Babydog

2,96
Complete feed for dogs -For bitches from the end of gestation and during lactation – Weaning puppies up to 2