Στην PetsForAll Cyprus, καταλαβαίνουμε πόσο κουραστικό είναι να ψάχνετε για τροφές κατοικιδίων που είναι συνεχώς εκτός αποθέματος ή ακριβές. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, βάζοντας τα κατοικίδια σας σε προτεραιότητα και προσφέροντας τις καλύτερες τιμές στην Κύπρο!

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελατών!

Στην PetsForAll Cyprus μπορείτε να ψωνίζετε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι παίρνετε τις καλύτερες τιμές. Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια 5 αστέρων εμπειρία αγορών online με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τις καλύτερες προσφορές σε τροφές για κατοικίδια.

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ PRICE MATCH ΤΗΣ PETSFORALL – ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ Ή €5 ΔΩΡΕΑΝ!

Αν βρείτε τα ίδια προϊόντα που προσφέρουμε στην PetsForAll Cyprus φθηνότερα, είτε online είτε σε φυσικό κατάστημα, θα σας τα δώσουμε πιο φθηνά και θα πιστώσουμε τον λογαριασμό σας με €5 ΔΩΡΕΑΝ!

Τι περιμένετε; Ξεκινήστε τις αγορές σας για τροφές κατοικίδιων στην Κύπρο σήμερα, επιλέγοντας από τις κατηγορίες μας:

Η υπόσχεσή μας είναι απλή: Θα είμαστε η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ επιλογή και δεν θα μας ξεπεράσει κανείς σε τιμές. Είμαστε τόσο σίγουροι που βάζουμε τα χρήματά μας εκεί που είναι το στόμα μας!

Διαβάστε την πολιτική Price Match μας για περισσότερες πληροφορίες:

  • Για να ζητήσετε αντιστοίχιση τιμής, απλώς πατήστε το κουμπί που βρίσκεται κάτω από κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα μας. Συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες και δώστε τον σύνδεσμο για το προϊόν που βρήκατε σε χαμηλότερη τιμή.
  • Η τιμή πρέπει να είναι διαθέσιμη τη στιγμή της αγοράς. Δεν μπορούμε να αντιστοιχίσουμε παλαιότερες τιμές ανταγωνιστών.
  • Θα αντιστοιχίσουμε μόνο τιμές για προϊόντα που είναι διαθέσιμα (σε στοκ) από τους ανταγωνιστές μας.
  • Η αντιστοίχιση τιμών δεν ισχύει για εκκαθαρίσεις, πωλήσεις λόγω κλεισίματος, προϊόντα με ζημιά, αλλαγές προμηθευτή ή τυπογραφικά λάθη.
  • Η αντιστοίχιση τιμής θα περιλαμβάνει τυχόν έξοδα αποστολής ή φόρους από τους ανταγωνιστές.
  • Δεν αντιστοιχίζουμε τιμές σε προϊόντα που πωλούνται από ιδιώτες (online δημοπρασίες, Facebook Marketplace, Bazaraki κ.λπ.).
  • Συνήθως δεν αντιστοιχίζουμε τιμές για μάρκες που πωλούνται κυρίως σε supermarket (Friskies, Whiskas, Pedigree κ.λπ.).